Post by zancugesgingten on Feb 15, 2022 20:26:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Empire Warriors: Offline Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodların səhv nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Empire Warriors: Offline Games 2022 version ▞▞▞
Orta qala müdafiə oyununuz, onu tövsiyə etmək və ya zibilə atmaq üçün heç bir şey yoxdur, lakin olduqca sevimlidir.
Çox yaxşı strategiya oyunudur, növbəti yeniləmədə yeni nəsə ümid edirik 😄😄
Yaxşı, balanslı, TD oyunu. Sadəcə olaraq, tez-tez reklam yığınına baxın və bir müddət oynamaq üçün kifayət qədər çox şey əldə edəcəksiniz. 100% pulsuz (vaxtınız istisna olmaqla) və qazanmaq üçün OYNAMAYIN.
Empire Warriors: jogos offline Estratégia tls
Bu oyunu çox bəyənirəm, çünki bu oyunu aylar əvvəl oynamışam və çoxlu dəyişikliklər var, təbriklər
Əyləncəlidir, həqiqətən əyləncəlidir, yəqin ki, ən yaxşı kr ripofflarından biridir. Mən buna 4 ulduz verirəm, çünki düşünürəm ki, qüllələr düşmənlərə ədalətsiz üstünlük verərək bir az çox güclü idi. Əgər qüllələri incidə bilsəniz, oyun daha əyləncəli olardı. Mən oynamağa davam edəcəyəm.
Oynadığım ən yaxşı oyunlardan biri. pul xərcləməyə ehtiyac yoxdur, mən artıq adi oyundan bir ton qənimət qazanmışam .. və onu aradan qaldırmaq çətindir, ona görə də bunu silməyəcəm, çünki əksər mobil oyunlar həftə ərzində telefonumda dayanmır 👍 bunun arxasında duran komandaya təşəkkürlər əla oyun, bir dəqiqə ərzində həzz aldığım yeganə qala müdafiəsi ..
Əvvəlki səviyyələrlə müqayisədə 20 və daha yuxarı səviyyə ilə çətinlik fərqi gülüncdür. Mənə elə gəlir ki, oyun döyüş meydanındakı müxtəlif vəziyyətlər haqqında daha çox şey öyrədə bilərdi. Bunun olmaması ilə mən qüllələrin yalnız 20%-dən istifadə etdim, çünki qalan 80%-i lazımsız hiss etdi. Mən saatlarla oynayıram, amma kristallarla yanaşı, təkmilləşdirmələrin 2-ci və 3-cü hissəsinin kilidini necə açacağımı hələ də başa düşə bilmədim. Demək istəyirəm ki, ulduzların bir səbəbi var, amma mən onlardan heç vaxt istifadə edə bilməzdim.
reklamı izləmək üçün kliklədiyiniz zaman sizə ikiqat xal verəcək, heç vaxt vermir. indi bir səviyyəni bitirdikdən sonra ulduzlarımı almadım. ona görə də bu rəyi yazıram. və qiymətli daşlar üçün pul ödəməyincə heç yerə çata bilməyəcəksiniz
İndi oyunu bəyənmirəm çünki Stage 20-də ilişib qalmışam patron çox güclüdür onu öldürə bilmirəm 💔💔 20-ci mərhələ çox çətindir, nifrət edirəm. Bossu necə məğlub edəcəyimi bilmirəm... Niyə siz bossu əsəbləşdirə bilmirsiniz ki, 20-ci mərhələni keçim.
Daha çox "qəhrəman müdafiəsi" olan qüllələr oyunun sonuna doğru əhəmiyyətini itirir. Həm də köhnə zireh oyunlarından "kingdom rush"dan "ağır ilhamlanıb". Pis deyil ümumi ağıl, əyləncə, gözəl qrafika, kilidi açıla bilənlərin əksəriyyətini ödəmədən əldə etmək olar, lakin bir az dərinlik/mürəkkəblik yoxdur (yalnız bir neçə qəhrəman və qüllə həqiqətən effektivdir). Sərbəst rejimdə hər şeyin kilidini açmaq maraqlı bir problem idi, BTW, cəhənnəm rejimində son döyüşlər çətindir. Təəssüf ki, o anda ediləcək yeganə şey turnirdir..
Оборона Башни: TD Tower Defense Offline Games - 5play
Mən qüllələrin təkmilləşdirmə sistemini çox bəyənirəm, sənət yaxşıdır və həmçinin mükafat sistemidir.
Gününüzü bu oyunda keçirə bilərsiniz, bu oyun yaxşıdır, bu oyunda gününüzü keçirə bilərsiniz
Oyun yaxşıdır və ümid edirəm daha çox səviyyə əlavə edə bilərsiniz..
Oyunçu dostu olduğu üçün dörd ulduz. Reklam yoxdur, davamlı hücuma məruz qalır və 2D qrafikasını təşkil edən səlis hekayə xətti lol. Təşəkkür. Əyləncəli oyun
zəhmət olmasa bu bezdirici səhvi düzəldin. android 11, moto g9 oynayır. Döyüşdən sonra o, əbədi olaraq ilişib qalacaq, bitirib döyüşdən çıxmalıdır.
salam dev. Mən bu oyunun ən son versiyasını yüklədim və o, tamamilə donur və mən telefonumu yenidən yükləməyə məcbur oldum, zəhmət olmasa, hər dəfə yeni versiya çıxanda onu düzəldin, onun istehsal etdiyi gecikmə nə qədər çox olarsa, mən bu oyunu həqiqətən oynamaq istəyirəm. Mən bunun köhnə versiyasını oynaya bilərəm, amma sonuncunu oynaya bilmirəm
Bu oyun epik müharibələrlə doludur
Kingdom Rush-ın Ripoffu. Tərtibatçılar cavab verir və deyirlər ki, çox şey fərqlidir və ya oxşarlıqlar qaçılmazdır, lakin sənətin özü birbaşa, açıq-aşkar surətdir. Heç bir bəhanə yoxdur. Öz sənət üslubunuzu yaradın
Əyləncəli və cəlbedici vaxt məhdudiyyəti yoxdur.
Düşməyə davam edir. Hər hansı bir fikir və ya düzəliş? təşəkkürlər.
Səhvi düzəldin, oyundan sonra lobbiyə qayıtmaq mümkün deyil. Bağlamaq, sonra oyunu yenidən açmaq lazımdır.
Gözəl oyun, lakin aşağıdakılara görə cəmi 2 ulduz: Kabus və cəhənnəm xəritələrini məğlub etmək demək olar ki, qeyri-mümkündür, hətta qəhrəmanlarınızda maksimum rünlər olsa belə. Başqa bir şey, Thirios və Frederyc kimi qəhrəmanlardır, xüsusən də ödənişli olmayan istifadəçiləriniz varsa, onu hər kəsin ala bilməsi üçün onu real pul əvəzinə qiymətli daşlara dəyişdirmək üçün almağa çalışırlar. Digər TD-də onların bütün qəhrəmanları qiymətli daşlardan istifadə edərək ala bilər. Səviyyələri və qəhrəmanları da əlavə edin ki, onu daha həyəcanlandırın. Emp.warriors təkmilləşdirməsə, mənim üçün Realm Müdafiə hələ də ən yaxşı TD-dir.
Download Empire Warriors: Offline Games for MAC - Fibonapps
salam yaxşı oyundu amma əsəbləri pozur.internetə qoşulmur .qeyd üçün güclü şəbəkə bağlantım var .onun gülünc şəkildə zədələnmiş oyunu.n 2 həftədən sonra bu oyuna reytinqimi redaktə etdim, o, həqiqətən pis və fəlakətdir. hələ də şəbəkəyə qoşulmur i 3smart telefonu dəyişdi yenə eyni problem.və daha vacib oyun istehsalçıları bunu heç vaxt dəstəkləmir .və ən pisi oyunu dəstəkləmir .onu yükləməyin .
Əvvəlcə bunun adi bir TD oyunu olduğunu düşündüm. Amma bu, məni bütün yol boyu oynamağa məcbur etdi və bu, olduqca çətin idi. Qüllələr gözəl görünürdü. Daha çox qala və qəhrəman təkmilləşdirmələrini görmək ümidi ilə. Oyuna pul xərcləyə bilmərəm, amma əlimdə olanla oynamağa davam edəcəm. Bunu sevirəm.
Gözəl bir qala müdafiə oyunudur. Təəssüf ki, oyunu qazanmaq üçün müəyyən bir anda ödəməlisən... ona görə yalnız 3 verdim. son dərəcə gözəl şeylər üçün. Qəhrəmanlar yalnız pulla alına bilər, onlar sizə əkinçilik demək olsa belə, pul ödəmədən başqa cür almaq şansı verməlidirlər.
Rush Royale: Tower Defense TD حکمت عملی tcc
Yaxşı TD. Müəyyən bir mərhələdə irəliləmək bir qədər çətindir, əgər siz əkinçilik etməsəniz və başqa bir qəhrəman əldə etmək üçün mükafat verməyəcəksiniz, amma yenə də problem olmadan darıxdırıcı olardı. Artıq bir həftədir və indiyə qədər Pay2Play tələb olunmur.
Redaktə: Bu səhv düzəldildi. Mən xoşbəxt müştəriyəm Köhnə rəy: Əla oyun və hamısı, amma internetə qoşula bilmədim. Mən paketləri ala bilsəm də, bunu etdim, bu, mənim tərəqqimə qənaət etmədi və bonuslara toxuna bilmədim. Həmişə mənə deyirdilər ki, internetə qoşul. Wi-Fi-ı yandırıb-söndürməyə, təyyarə rejimini yandırmağa və söndürməyə, oyunu silib yenidən quraşdırmağa çalışdım. işləmir. Deyəsən, bu, sadəcə olaraq nəzərdə tutulmayıb. Oyunu çox bəyəndim...
Əla oyundur, amma niyə titan rejimini yeniləmirlər? Çoxdandır gözləyirdim..
Oyundan sonra qalan səhv hələ də mövcuddur
Empire Warriors - Offline Game - I know you're smart : Fight powerful enemies with your wise strategies! Lead your mighty heroes and protect your kingdom
Hal-hazırda ən böyük qüsur xəritə oynamağa və ya əlavəyə baxmağa cəhd etdikdən sonra təsadüfi, lakin tez-tez baş verən dəhşətli qrafik qüsurdur. Bu qrafik nasazlıq qəhrəmanları/əsgərləri/düşmənləri qara blok kimi göstərmək, qabiliyyətləri qara bloklar kimi göstərmək, xəritənin özünü qaraltmaq, əlavələri qarışdırmaq (bəzən onlar oynamayacaq qədər) və səviyyəni seçmək sahəsinin fonu. 2 parametr qrafikini aşağıya düzəldin işləmir. orta və yüksək daha yaxşı deyil.
Bunun istədiyim bir oyun olub-olmadığını görmək istədim və bütün pis rəyləri gördüm və oyunlarınızı sevirəm, ona görə də 5 buraxdım.
Yaxşı oyundu amma google play-ə qoşulduqda xəta var. Turnirə qoşulmaq istəyəndə google play-ə qoşulmaq lazımdır deyir, amma mən google play-ə qoşulmaq istəyəndə təzələmə işarəsi çıxır. Bir neçə dəfə cəhd etdim, amma yenə də eyni. 5 ulduz verərdim, amma problemə görə yalnız 3 ulduz verirəm. Problemi həll edin, bəlkə 5 ulduz verərdim.