Post by zancugesgingten on Feb 15, 2022 20:22:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Retro Garage - Car Mechanic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatult punkte ▞▞▞
▞▞▞ Retro Garage - Car Mechanic 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib see mäng, kuid mul on idee, nii et minu idee on see, et saate mootorkraanale mootoreid ehitada ja selle avamiseks on vaja 15. taset, palun vastake sellele
Ma olen ainult lvl 3 ja mul on 1,5 miljonit, sest 1k reklaami eest
Gadi wala29485u on ideaalne valik wieudjdidifdewo9o3eb ja sobib ideaalselt neile, kes soovivad seda 80ndatest kuni 9. sajandini vanamoodsat adfghhjkllladsbcbxnxnxngame
Üsna nagu see mäng, kuigi ma tean autosid. Ainus asi on see, et mõne aja pärast ei lasknud see enam midagi teha, vaid minu telefoni purustamine puudutas ekraani, kuid ei midagi. Desinstallisin ja uuesti installisin ning vaatan, mis juhtub.
väga lõbus ja kiire minimaalsete reklaamidega.
Ahjaa
Jumal mäng, aga see on mootoris töötades kuum ja ma ei saa midagi vajutada
Miks ma ei või linnas sõita või sõita... tehke sellega midagi... palun
See on igav
Hea, kuid heli plssss see on autoriõigusega, ma annan sellele 3
Mäng on suurepärane. Hästi kokku pandud, kuid see jookseb mu telefon mõnikord reklaamipauside ajal kokku. Mul pole aimugi, kas see juhtub kõigi teiste või ainult minuga, kuid see hirmutab mind iga kord, kui see nii juhtub. Lisaks tunnen, et mul on oht telefoni kokkujooksmisel kahjustada.
Halb. Rass on võimatu. Kulutate kellegi auto parandamisele rohkem raha, kui ta teile annab. Mõttetu ja korduv
Lahe
Pole hullu
Kena rakendus. mulle meeldib see mäng. 💜💜💜💜💜💜💜
ei mingit võidusõitu
Olen ummikus, mul on autot remontida ja see ütleb, et ma pean panema tavalise katusega katuseraami, kuid kui ma seda teen, ei saa ma tagaakent peale panna, kuna see vajab teist katust, nii et ma ei saa seda teha, nii et see on prügikas ja loll
Väga hea mäng ja lõbus, kui sul on igav ja sul pole midagi teha
Fantastiliselt tuttav! See meenutab mulle mängu, mida ma varem arvutis mängisin. Sellel oli palju sarnaseid helisid ja mänguefekte, kuid see on kahjuks kadunud alates Windows XP-st. Tund aega ja ma olen põnevil, et jätkan mängimist. Võidusõit on kena täiendus ja võimaldab tegelikult kasutada autosid, millesse paned tööd.
Ma tõesti armastan seda mängu. Kuulub kindlasti minu top 5 lemmiku nimekirja. Mulle meeldib ka see, et enne reklaami esitamist on kirjas "Commercial Break". Tehke rohkem mänge ja ma mängin neid hea meelega. Tubli töö 👏
vajavad iga osa üksikasjade täiustamist ja rohkem animatsiooni
Mulle meeldib, aga kõigile pole tasuta
Sõit võiks olla parem ja auto sees olev graafika on sõidu ajal kehv, sees pole näidikuid, kokpiti režiim, kokkuvõttes puudub mängul tänapäeval palju graafikat, see on rohkem tehtud 2000 aastaks kui 2022, samuti see on lihtne.
Retro Garage - Car Mechanic 模擬 tlvi
Lõbus väikese mehaaniku sims. Suurepärane noortele huvilistele!
Lõbus, aga... Mulle ei meeldi, et ma ei saa lihtsalt paari sportimisvõimalust lisada. Tundub, et pean need kõik lisama või see kuvatakse kui "lahti võetud". Ma tahan lihtsalt kehaosi segada ja sobitada, nii et tea, miks see valik pole. See ja ma ei saa helisid välja lülitada. Ma ei näe ühtegi seadete menüüd.
Meeldib, natuke koormav, kuid mitte halb
See on väga hea võidusõidumäng
Oleks tore, kui mängiksite mängu või hooliksite mõne ilmse parandusega. Paremad ja kasulikumad vahendid edenemiseks oleksid head. Ja kui eemaldaksite salakaval edenemisploki, oleks see suurepärane. Vajalik on ka kohandamine klientide jaoks.Võib-olla lisage tööriistu või remondioskusi pärast piisava raha või autode kulutamist
Parim mäng
Miks ei saa katuseraami paigaldada, kui katus on paigaldatud
Mulle meeldib, et see mäng on realistlik autoretro
Ma mõtlen, et oleks tore teada, mida ma tegelikult ostma peaksin, kuid peale selle on mäng korras. Üksikasjalikult: kui ma peaksin osa välja vahetama, ei ütle see mulle, mis on puudu. Palun lisage see mängu. Pidin ostma nagu... 3 või 5 juhuslikku osa, kuni leidsin õige
Arendaja, palun tehke sellest avatud maailma mängud...ja ka kütusesüsteem.. peale selle on see mäng fantastiline uskumatu disainiga jowords mees 😇😇
Doodoo
see mäng on hitt
Magic Tiles 3 Hudba rfu
MA VIHKAN SEDA MÄNGU
Retro Garage - Car Mechanic Simulator ixi
Suurepärased mängude mikrotehingud on odavad ega ole ülehinnatud
Suurepärane mäng, jõudsin 3. tasemele ja see jäi mu telefoni maha ja külmutas selle tegelikult 15 minutiks, kui siis, kui ma selle tööle sain, kukkus see üle d over, suurepärane mäng, lihtsalt minu poolel ei saa seda mängida
See on lõbus mäng
😕😕😒🤢👎👎see mäng pole parim
Mäng on hea, aga vähemalt peaks looja võimaldama pangale ligipääsu rohkema sularaha saamiseks, mis võib aidata kaasa garaaži laiendamisele ja poes remonditööriistade hinna alandamisele ning lisada ka moodsamaid ja tulevasi autosid ning viimasena lisada raadiokassett, et et mängija pääseks värskenduses muusikale juurde, kui see võib olla pooleli.
Selles mängus on kirjas, et võrguühenduseta, kuid kui WiFi on välja lülitatud, saab mobiilse andmeside lennukirežiimis *ja* välja lülitada mulle endiselt reklaame, mida mõned on sunnitud vaatama. Mida see rakendus veel teeb? See on õiglane küsimus, kui ma saan tappa igasuguse Interneti-juurdepääsu ja teil õnnestub ikkagi Interneti-ühendus luua ja sundida reklaame näitama. Desinstallitud ja aruandlus.
Vaja on rohkem uusi mudelautosid
Retro Garage - Car Mechanic 시뮬레이션 uvn
Suurepärane mäng, kerge, sõltuvust tekitav ja sisaldab ka vähe reklaame. Suurepärane töö arendaja silmapaistva mängu loomiseks, kuid üks soovitus oleks kõigi autode jaoks juhendi lisamine selle kohta, kuidas kõik osad kuhugi kohta sobivad, kuna ma olen mõnikord segaduses, milliseid osi pean lisama.
See oleks kõigi aegade parim mäng, kui oleks olemas mitmikmäng, et võistelda päris inimestega.
See on lõbus, kuid mõnikord mõistate, et kulutate tööd tehes rohkem raha, kui teenite, ostetud osad tuleks arvele lisada, mul sai raha otsa, sest RNG võimalus punasel remondil tähendas, et mul ei olnud piisab selle osa ostmisest, et see lõpetada. Imelik.
Mäng on hea, kuid lisage midagi uut ja põnevat, et saaksite oma mängu paremaks muuta, nagu interjöör, rattad ja veljed, mustang GT, mida peate lisama.
Wohohohow😯😯😯