Post by zancugesgingten on Feb 15, 2022 20:16:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończone wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
Zabawna gra, ale ZA DUŻO REKLAM! Nie mam zamiaru grać w grę, która dosłownie ma reklamę pomiędzy każdym poziomem. Poziomy zajmują bardzo mało czasu, więc kończysz na reklamach, a nie na zabawie... Nie, dziękuję!! Pojawiają się po każdej innej reklamie, dając Ci możliwość zakupu opcji bez reklam...
Cooking Max: Cooking Games Žaid. automat. crsm
Potrzebujesz więcej prezentów za osiągnięcia. Nie tylko reklamy
Aplikacja nagle zawiesza się cały czas podczas próby wyświetlenia reklamy. Po prostu pokazuje „Bubble pop” z kółkiem, ale będzie tam siedzieć na zawsze. Jedynym wyjściem jest wymuszenie zatrzymania aplikacji. Szczególnie denerwujące, gdy jesteś na końcu gry, blisko „trzech gwiazdek ukończonych”, a następnie wybierz 3 dodatkowe i… możesz zacząć od zera. Ponadto 30-sekundowe reklamy są znacznie, znacznie dłuższe niż w innych grach. Nawet jeśli widzę tam te same reklamy, zwykle możesz kontynuować po 5, 10 lub maksymalnie 15 sekundach.
Lobuję grę i na pewno dałbym jej 5 gwiazdek, jeśli twój algorytm, dla którego pojawi się następny kolor, DOBRZE! Masz ograniczoną liczbę piłek. Jeśli znajdziesz się w sytuacji, w której jest 25 bluesów, aplikacja wyświetli wszystkie kolory z wyjątkiem. Rozumiem, że losowość jest tym, co tworzy tę grę, ale myślę, że zdecydowanie można ją ulepszyć.
Im więcej poziomów osiągniesz, tym mniej pozwoli ci iść do przodu. Smutny. Będzie musiał odinstalować. (W odpowiedzi) Gra nie jest „trudna”, gra jest zaprogramowana tak, aby osoba grająca nie mogła iść do przodu. Tzn. przekieruje twój cel i nie pozwoli ci przekazać reklam. Kopie gracza do samego początku setu. Błąd gry, nie gracz...
Po przeczytaniu innych recenzji widzę, że wszyscy inni mają takie same problemy, jak ja. . . dodano wyskakujące okienko na środku ekranu na poziomie 492, nie mogę przejść dalej i okresowo muszę uruchamiać się ponownie, ponieważ reklamy się zawieszają. Nie podawaj mi odpowiedzi na akcje, proszę, to druga gra bubble, w której miałeś ten numer, uwierz, że możesz chcieć coś zrobić, zanim stracisz wszystkich swoich klientów, odszedłem... dziękuję.
Uwielbiam grać w tę grę, ale denerwują mnie te wszystkie reklamy i gra, która ciągle się psuje. Zostałem wypieprzony z monet, dodatkowych żyć i dopalaczy z powodu usterek. Gotowe do usunięcia, chyba że zostało to naprawione. Bardzo frustrujące.
Reklamy po każdym ekranie są trochę irytujące, ale możesz je pominąć po kilku sekundach, co jest o wiele lepsze niż w większości gier
Za dużo reklam, reklama tego wygląda fajniej!
Jak dla mnie jest na razie w porządku
Reklamy reklamy reklamy masakra
Za dużo reklam. Grę zatrzymam się 10 minut. W tym czasie były 4 reklamy.
Zbyt wiele reklam
Gram tylko około 20 minut. Jeśli gra się nie zmieni, wrócę i dam jej 5 gwiazdek. 😊.
Jasna grafika, zabawna i uzależniająca, ale bańki są wolniejsze niż w innych grach typu bubble pop
Uwielbiałem tę grę, dopóki nie osiągnąłem poziomu 575 i nagle zaczęła się zawieszać za każdym razem, gdy prawie skończyłem poziom. Teraz utknąłem na poziomie 575 i nie mogę przejść dalej. Próbowałem wszystkiego, aby rozwiązać bez powodzenia.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Kirakós játékok nvz
Zabawne, ale niedostępne dla osób z daltonizmem. Nie można łatwo odróżnić zielonych/pomarańczowych/żółtych bąbelków. Tyle reklam!
Dobra gra, ale 25 gier zatrzymuje się i wymaga zalogowania się przez facebook. Żadna inna widoczna opcja. Usuwam to.
dobra gra, gra jest nieco opóźniona w porównaniu do innych tego samego typu. Prawdziwym minusem są reklamy, kiedy zaczynałem dostawałem reklamę co dwie lub trzy rundy, ok, to uczciwe. Po prostu grałem tam i teraz otrzymuję jedną reklamę na rundę. Jeśli jest to szybka runda, a niektóre są bardzo łatwe, oglądam więcej reklam niż gier. To po prostu za dużo wielokrotnie! Aktualizacja - Nie przeszkadzało mi cieszenie się reklamami, ja nie. Było ich zbyt wiele, dlatego usunąłem grę.
Bardzo fajna gra. Powinien być w stanie przenosić niewykorzystane nagrody.
Ponownie oceniłem grę do trzech gwiazdek z pięciu. Reklamy stały się tak irytujące. Nie mam nic przeciwko obserwowaniu dodatkowych piłek, ale często przypadkowo dotykam reklamy, a teraz konieczność oglądania jednej z nich, aby spróbować ponownie poziomu, jest ostatnią kroplą, więc odinstalowuję ją. Szkoda, bo tak długo się tym cieszę.
Za dużo reklam, w „czarnych dziurach” strzelasz tą samą bańką koloru i trafia ona do czarnej dziury, gdy wyraźnie celujesz w ten sam kolor, bardzo denerwujące. Nie widać górnej części ekranu, a na mapie poziomu opcje boczne są przeszkodą, muszą znajdować się w menu/pole upuszczania.
Wciągająca ... to nowa gra , spodoba się wszystkim grupom wiekowym . Skończyliśmy .
Gry są fajne, ale reklamy są zbyt denerwujące. Teraz zamierzam odinstalować.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Kirakós játékok dmem
Ciesz się założeniem gry, w której kulki poruszają się szybciej.
Fajnie jest umieścić bąbelek we właściwym miejscu i patrzeć, jak wszystkie twoje punkty spadają.
Zabawne, ale reklam jest naprawdę za dużo. W miarę postępów poziomów i coraz trudniejszych, potrzeba dodatkowych bąbelków oznacza ponowne oglądanie tych samych reklam. Mimo to wciągająca gra i miły sposób na relaks.
Uwielbiam tę grę. Jestem na poziomie 2057 bez konieczności płacenia żadnych pieniędzy. Nie przeszkadzają mi reklamy, ponieważ gra nie kosztuje mnie. Jedynym minusem jest to, że reklamy coraz częściej się zawieszają, a gra się zatrzymuje, zwłaszcza gdy próbuję uzyskać dodatkowe 3 strzały, a reklama zawiesza się i gra się wyłącza. Lubię grę na trudnych poziomach, w przeciwnym razie byłaby nudna.
Co to jest, myślę, że jest w porządku. Najbardziej denerwujące mnie były reklamy. Nie chodzi mi o gry F2P z reklamami, ale wiele reklam dotyczyło podobnych gier i w końcu kliknąłem kilka przypadkowo, myśląc, że załadował wyższy poziom. Podoba mi się to, że za oglądanie reklam można zdobywać nagrody, tylko chciałbym, żeby było bardziej konsekwentnie.
To świetne, dopóki nie osiągniesz poziomu 243, celowo sprawiają, że tracisz i nigdy nie można wznieść się na wyższy poziom. Celowo dają ci różne kolorowe bąbelki do zabawy, więc bez względu na to, przegrywasz. Innym powodem, dla którego to robią, jest chęć kupowania monet. Nawet kiedy kręcisz kołem, możesz powiedzieć, że jesteś wyżej na swoich poziomach, bez względu na wszystko, zawsze zakręcisz 15 darmowymi monetami, w przeciwieństwie do zdobycia czegokolwiek innego, w ogóle nie polecam tej gry.
Пока лучшая игра такого типа. Lepszej gry tego rodzaju jak na razie nie widziałem. Super!
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Kirakós játékok nvz
Jest fajnie i na tym się skoncentrowałem. Grałem w tę grę w swoim własnym świecie. Kocham to.
To może być fajna gra, jeśli potrafisz ominąć 3 bardzo irytujące fakty: 1. Reklamy się powtarzają i doprowadzają Cię do szaleństwa. 2. Codzienne kołowrotek z nagrodami nie jest losowe. Gram w tę grę codziennie przez ostatnie 7 miesięcy. W naprawdę losowym świecie obrót miałby równe szanse na wygranie dowolnej nagrody. Ale co zaskakujące, w 75% przypadków trafiłem 10 lub 15 monet. 3. To jest jak karnawałowa gra... przygotowana do przegranej. Jeśli możesz to zignorować, baw się dobrze.