Post by zancugesgingten on Feb 15, 2022 20:13:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz kristalları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Mən bu oyunu hələ oynamamışam, çünki yükləmək saatlar çəkir. Bir çox oyunu yükləmək sadəcə bir neçə dəqiqə çəkir, bu oyunu deyil. Düşünürəm ki, bu, oynamaq üçün əla oyun olacaq, amma heç vaxt yüklənməyəcəyini bilməyəcəm!!!!
Bu zəhmli oyundur!!! Ciddi şəkildə oyunun maraqlı hissələrinin ortasında ilişib qalacağını düşündüm. Mən tamamilə bu oyunu tövsiyə edərdim. 😊😊😊
Bu oyun heyrətamizdir və mənim ən çox sevdiyim hissə çatdırılmadır, çünki siz pulsuz dizayn etmək şansınız olur və yeganə darıxdırıcısı qazandığınız zaman heç bir şey əldə etmirsiniz. Bu proqramı quraşdıra bilərsiniz, bu sizin seçiminizdir
yaxsi
Darıxdırıcı bir macəra yaşamaq əvəzinə daha çox məşğul olmaq daha yaxşı olardı
Mən bu oyunları sevirəm və qardaşım oynayır. Əla edirsiniz. Ancaq yeni paltarlar, makiyaj və saç rənginə sahib olmağa çalışın. Bu oyunları sevirəm
Cox gozeldi👍
o qədər də yaxşı deyil, çünki aldığımız şeylərdən istifadə edə bilmirik
Ən sevdiyim qız oyunu
Dəhşətli. Oyunçuya hər dəfə saç modelini dəyişməyə icazə vermədiyiniz halda niyə saç üçün xal verirsiniz? Bundan əlavə, siz makiyaj üçün xal qazanırsınız və hər görünüş üçün nə qədər makiyaj edilə biləcəyi ilə bağlı seçiminiz yoxdur... ya göz layneri və ənlik, ya da tuş və dodaqlar (və oyun sizin üçün seçir). Paltarları satın almadan əvvəl modelin üzərində necə göründüyünü də görə bilməlisiniz. Və indiyə qədər oynadığım hər hansı oyundan ən çox reklam.
Cəmi bir neçə saniyə oynayan pop-up əlavə edir, bezdirici, oyun məni elementləri seçməyə məcbur etdi... Bəyənmədim, silindi
bu oyunu hələ indi yükləyirəm əvvəldə yükləmişdim qəşəng idi hamiya dəstəkləyirmmmm❤💋☺️🙂🤗🤨🤔🤩🤩🤩🤩😙😚😚😎😎😮🤐😯
Stylist Girl: Make Me Fabulous Jednoduché hry upzc
Bu coox maraqli oyundur ele
Çoxlu reklamlar və alınması lazım olan şeylərin çoxu oyunu maraqsız edir.
hamı bağlanır sonra nə oyun oynayasan belə axmaq oyundur
Bu, çox gözəl oyundur və mən çox əylənirəm, buna görə də kokoya təşəkkür edirəm
Paltarların və digər əşyaların heyrətamiz kolleksiyası ilə çox gözəl oyundur, lakin mən ona üç ulduz verdim, çünki əşyaların çoxu kilidlidir.
Reklam coxdu adami bezdirir...amma oyun.pis deil
Qarışıq... Mən gedirəm 2 paltar seçirəm, məsələn; yaşıl paltar. O, geyinir və mənim xoşuma gəlir, amma ayaqqabıları bəyənmirəm.... ona görə də bəzi ayaqqabılara klikləyirəm. tamamilə fərqli geyim! Bir paltarı necə birləşdirə bilərsiniz? Yoxsa siz sadəcə 1 tək element seçmisiniz, yəni; ayaqqabı/paltar və o, hər bir müəyyən əşyaya əsaslanaraq sizə öz geyimini verir? Mən 2 istəyirəm hər şeyi özüm seçirəm 1 maddə deyil! Dəhşətli fikir
Bu darıxdırıcı oyundur və video mənim üçün bunu asanlaşdırır!
14 yaşlı qız hələ də bu oyunu oynayır və ona qəribə və gülməli gəlir 👋
Əvvəllər oynadığım hər hansı digər üslub oyunundan həqiqətən heyrətamizdir, fikrimi təzələyir və yaradıcılığımı təkmilləşdirir. Mən onun rəqabət hissəsini sevirəm, ona görə də onu 5 ulduzla qiymətləndirirəm!
Bu, digər oyunlardan çox yaxşıdır, mən bu❤ oyunu sevirəm 🥰😍
😚😙
Stylist Girl: Make Me Fabulous Опуштене efzm
Mende indi yukleyirem yaxsi oyuna oxsayir
My Talking Tom Santai ucj
Hele yuklememisem amma reklami yaxsi oyun oldugunu gosterir ona gore tam emin olmadigimdan 4 ulduz verdim yuklensin reyimi deyiscem
yaxşı amma çox darıxdırıcı
Bu oyun çatlayır və mənim telefonum həmişə deyir ki, bu oyun cavab vermir
ən pis proqram, reklamlar çox, çox zəif. 2 gün oynadım yalnız 2 gündən sonra silindi, vaxt itkisi!
Oyun yaxşıdır, sadəcə dəyişmək üçün içəri girdiyi bütün bu şeyləri və mən də dostumun bunu oynadığını gördüm, ona görə sınamaq qərarına gəldi və istifadə etdiyi qızı dəyişdi, amma mən istifadə etdiyim qızı dəyişə bilərəm
Bu oyun gözəl
Oyun sərindir, lakin hər şey kilidlidir, onları əvvəl almaq lazımdır.
brilyant almağa cəhd edəndə bu, mənə vaxt vermir və VIP biletlərim olmadığı zaman oynamağa davam etmək üçün növbəti günə qədər və ya yalan bir saat gözləməli oluram və bu, çox çox və bəzi ayaqqabılarım və və kirpiklərimdən bəziləri bağlanıb, əgər müsabiqədə qalib olmaq istəsəm istifadə edə bilmərəm 😳😠😠